Asa cum discutam data trecuta cand a fost vorba de inchiriatul rochiilor de mireasa in Chisinau, vrem sa ajutam miresele care nu vor sa cheltuie prea mult pe o rochie noua, dar si pe c ele ce si-au cumparat deja o rochie de miresa si vor sa recupereze din banii investiti, sa intre in contact. Reteaua iQ.Net va ajuta ca impreuna cu site-ul All Moldova sa realizati acest deziderat.

Putem spune ca deja din ceea ce nea-u scris atat viitoarele mirese cat si cele ce si-au inchiriat pana acum rochia de mireasa ca toata lumea e multumita. Speram ca in curand prin intermediul site-ului afiliat Nunta.e4MD sa reusim sa oferim cititorilor cat mai multe modele si marimi de rochii de mireasa. Evident ca o rochie de imprumut se poate stramta, se poate modifica ca sa fie pe placul miresei, daca si proprietarul accepta acest lucru.

Inchiriaza o rochie de mireasa prin intermediul iQ.Net si nu vei regreta!

Reteaua noastra d epe FaceBook are deja peste 1.1700 de membri, deci ai si tu un loc alaturi de noi! Indiferent de scopul pe care-l ai, sa inchiriezi sau sa dai cu chirie o rochie de mireasa, in Chisinau dar si in intreaga Republica Moldova, te asteptam in gasca noastra!

rochii-de-mireasa-Chisinau