In sezonul nuntilor cea mai cautata activitate este cea de inchirieri rochii de mireasa, iar la Chisinau a devenit o afacere pentru toate miresele care vor sa-si inchirieze rochia purtata la nunta. Cum functioneaza afacerea? Destul de simplu, se expun rochiile purtate la nunta si se cere un pret pentru inchiriere. Se plateste chiria si o garantie, care la inapoiere se primeste inapoi.

Inchirieri rochii de mireasa

Este pe cat de simplu, pe atat de de profitabil. In momentul in care ai inchiriat o rochie de mireasa ai scapat de cheltuieli inutile, pentru ca rochia de mireasa o porti doar o zi. Asta doar daca nu consideri ca merita investitia si iti cumperi acea rochie pe care o consideri cea mai frumoasa din lume, unica si care ti se potriveste ca o manusa.

Din discutiile purtate cu fostele mirese, la distanta de minim trei ani de la fericitul eveniment, nunta, 90% au fost de acord ca ar fi fericite sa-si vanda rochia macar l ajumatate de pret. Si peste 70% au spus ca ar inchiria una la 10% din pretul de cumparare al uneia noi, fara nici o ezitare.

Privind in perspectiva, deducem ca daca noile mirese ar inchiria o rochie, dar nu la preturile ce se vehiculeaza acum in Chisinau, ci la 10 – 15% din valoarea uneia noi, toata lumea ar fi multumita.

Daca ideea ti se pare buna, daca vrei sa inchiriezi si tu rochia ta de mireasa, nu trebuie decat sa ne scrii un mesaj mai jos, noi te vom contacta, vom intra in posesia pozelor cu rochia si o vom plasa pe o pagina special creata pentru inchirieri rochii de mireasa in Chisinau! Pe portalul orasului gazduit pe e4MD.