Dmitri Rogozin amenita pe toata lumea, si cum functia sa din statul rus este una importanta, iar Vladimir Putin nici macar nu a dezmintit pana acum niciuna din declaratiile lui Dmitri Rogozin, ne da dreptul sa credem ca Rusia, Vladmir Putin si Dmitri Rogozin vor razboiul cu orice pret. Tot ce-i mai tine in loc este de fapt popularitatea inca scazuta a actiunilor sale in interiorul Rusiei. Desi multi rusi au innebunit deja, inca nu s-a ajuns la masa critica, cand Vladimir Putin sa poata trimite fara rezerve 30% din populatie sa moara in viitorul razboi.

Dmitri Rogozin ameninta: Data viitoare o sa zbor cu TU-160, prin urmare pe langa faptul ca e o declaratie de razboi, Rusia isi arata adevaratul interes, acela de a ocupa sau ataca orice tara nu accepta strategia ei pentru Europa si Asia. Tot acest razboi mediatic nu afce altceva decat sa pregateasca viitoarele atacuri ale Rusiei asupra Europei, iar tatonarile din Ucraina, Tarile Baltice si chiar Romania sunt menite sa gaseasca primul loc vulnerabil ce va fi atacat.

Daca cineva crede ca Putin nu va incepe razboiul in curand, ori este naiv, ori are impresia ca rusii se joaca de a hotii si vardistii pe la televizor. Insa cu siguranta nu e asa, caci in curand sanctiunile impuse Rusiei vor fi atat de grele, incat rusii ori vor iesi in strada sa-l de ajos pe Putin, ori vor merge la lupta pentru a reface URSS-ul. Voi ce credeti ca va urma?

Dmitri Rogozin