Frumoasa Dianna Rotaru nu tine cont de varsta si pozeaza iar incendiar pentru barbatii din republica Moldova si din intreaga lume! Cum reuseste Dianna Rotaru sa fie mereu in atentia barbatilor doar ea stie, dar ce este sigur, este faptul ca nu pierde ocazia de a poza in posturi pe care le adopta in general doar fetitele de 20 de ani. Cu siguranta ca pe langa faptul ca este frumoasa mai si canta, iar melodia ”Ghinion în dragoste” nu credem ca se refera la experienta ei, caci la cum arata Dianna Rotaru suntem siguri ca nu duce lipsa de pretendenti.

Iata ce spunea Dianna Rotaru despre ghinion, intr-un interviu acordat recent:

”Eu nu cred în ghinion! Ci în puterea omului de a face alegerea corectă la momentul potrivit! Este foarte important să fim sinceri de la bun început și să spunem unul altuia ce nu am accepta niciodata din partea lui sau a ei.”

Suntem siguri ca veti dopri sa vedeti ultimul album foto cu Dianna Rotaru, asa ca pentru doritori va invitam pe FaceBook alaturi de Lady Mihaela, pentru a vedea pozele incendiare. iar vestea ca in curand Dianna Rotaru se va marita pare sa fie adevarata, cel putin asa a declarat blonda unei televiziuni locale. Nu stim daca fericitul sot este moldovean, roman sau turc, insa stim ca nunta va avea loc in Moldova!

Mai nou se pare ca Dianna Rotaru se va casatori cu un tinerel si frumusel blogger [ am citit asta pe pagina ei, dar inca nu s-a confirmat!

Pictorial Dianna Rotaru in 2014

Pictorial Dianna Rotaru in 2014