Am gasit recent o informatie care credem noi va bucura pe multi dintre moldovenii plecati la munca sau la studii in Anglia – Marea Britanie. Este vorba despre Forumul Moldovenilor din Anglia, sprijinit de portalul e4UK, care a luat fiinta din initiativa a patru romani stabiliti de peste 10 ani in Anglia. Forumul isi propune sa vina in ajutorul moldovenilor cu informatii recente legate de gasirea unui loc de munca oficial, despre legislatia muncii din Anglia cu referire la cetatenii din Republica Moldova, iar pentru cei ce vor sa intre intr-o gasca de tineri entuziasti, este locul ideal de a sta la discutii sau la o bere.

Ne dorim sa sprijinim si noi o astfel de initiativa, mai ales ca am aflat ca sunt deja suficient de multi moldoveni in Anglia, mai ales in Londra, care au nevoie de un astfel de forum. Puteti folosi cu incredere pagina de facebook a romanilor din UK pentru a socializa sau pentru a afla informatii utile.

Pagina oficiala unde gasiti informatii legate de Amabasada Marii Britanii la Chisinau poate fi accesata de aici.

In speranta ca am fost de folos tutror moldovenilor care sunt interesati sa munceasca legal in Anglia sau sa studieze la una din prestigioasele institutii de invatamant britanice, asteptam intrebari legate de acest aspect si pe site-ul All Moldova. Inainte de a posta o intrebare, nu uitati sa consultati informatiile de pe site-ul guvernamental al Marii Britanii!