Incepand din aceatsa luna moldovenii pot zbura mai rapid si mai ieftin in Dubai, conform celor de la Info Dubai, deja se pot face rezervari pentru zborurile directe din Chisinau in Dubai, costul unui bilet dus-intors Chisinau-Dubai  fiind de 340 de euro.

O veste buna pentru toti cetatenii din Republica Moldova, atat pentru cei ce merg la distractie sau shopping in Dubai dar si pentru sutele de moldoveni ce lucreaza in Dubai, cele 5 ore de zbor direct intre capitala Moldovei si Dubai – perla Emiratelor Arabe unite vor scurta substantial timpul petrecut pe drum intre cele doua tari.

Compania Fly Dubai, cea care uneste deja Bucurestiul de Dubai, la preturi foarte mici, a devenit operationala si in Moldova, oferind curse Low-Cost pentru cei ce zburau cu escala in Romania sau Turcia. In afara de economia de timp, pretul este mai mult decat convenabil pentru cele cinci ore de zbor.

Daca lucrezi in Dubai, daca vrei sa faci o bucurie moldovenilor, le poti lasa aici un mesaj, poti sa ne spui cum te-ai acomodat in Dubai, sau pur si simplu poti dedica o melodie unui prieten ramas acasa, noi vom transmit emai departe mesajul tau, miilor de moldoveni ce ne reg pragul pe site sau pe pagina de FaceBook! Zbor placut cu FlyDubai!

Rezervari FlyDubai - Chisinau Dubai

Rezervari FlyDubai – Chisinau Dubai