Am deschis o noua rubrica, pentru cei ce cauta Locuri de munca in Dubai, diversitatea ofertelor fiind atat de mare incat credem ca in curand in Emiratele Arabe vor fi mai multi moldoveni decat in Italia. De la vanzator in magazine de lux si pana la stewardese la Emirates Airline. Salariile sunt atractive, mult mai mari decat ar putea castiga un moldovean de rand in Uniunea Europeana, nu mai zicem de CSI.

Emirates Airline

Aflam de pe site-ul iJobs ca toate ofertele de munca in Emiratele Arabe au un numitor comun: sunt serioase, nu se percep taxe pentru plecare, ba mai mult – firmele se ocupa de tot, viza si cazare, scolarizare pentru a face fata la locul de munca, mai pe scurt – modul ideal de a te angaja undeva.

Ce se recomanda pentru a gasi un loc de munca in Emiratele Arabe?

In primul rand cunoasterea limbii engleze la nivel cat mai ridicat, un CV din care sa rezulte ca ai experienta de munca, evident ca nu neaparat in domeniul respectiv.

Sa luam spre exemplu munca de stewardesa, unde cu siguranta nu aveti nevoie de stagiu de munca in domeniu. Pe langa o sanatate excelenta si un aspect placut, atat fetele cat si baietii din Republica Maldova ce sunt selectati pentru a lucra la Emirates Airline, vor face o scurta perioada studii de specialitate la Dubai. Apoi, cei ce trec cu bine examenele, ajung sa zboare in intreaga lume la una din cele mai prestigioase linii aeriene din lume. Si salariul este atractiv, cazarea este la nivel de 5 stele, atat in Emirate dar si in orasele de destinatie. Merita? Incearca sa vezi cum e sa traiesti la standarde ridicate!