Cu totii ne-am obisnuit sa ascultam muzica la un radio online, fie ca este vorba de Radio 21 sau de postul TV Busuioc TV Live, de aceea ALL MoLdova a decis s ava faca o bucurie, si sa faca o lista completa a tuturor posturilor din Republica Moldova care emit si pe internet.

Radio Noroc online

De ce tot mai multa lume asculta posturile de radio online este clar, pentru ca ori vor sa faca asta de pe notebook-ul personal, ori de cele mai multe ori se afla in afara tarii, la munca, iar dorul de casa se alina mai usor cu putina muzica.

La categoria posturi de radio online md, pe primul loc se afla radio 21, care in preferintele a cel putin 48% din cei ce ne scriu, se afla pe primele pozitii in preferinte. Nici Noroc TV nu se poate plange de audinenta, din totalul vizitatorilor site-ului nostru, 62% asculta muzica, dar si privesc videoclipurile difuzate de Noroc TV.

Poti astfel sa asculti muzica populara dar si muzica usoara, il poti vdea pe Botgors sau pe Irina Loghin, pe Fuego sau pe Stefan Banica Junior.

Cu aceasta ocazie va anuntam recentul concert ce va fi sustinut la Chisinau de Stefan Banica Junior. Cei ce vor sa cumpere bilete la concert sunt sfatuiti sa o faca din timp,  caci asa cum se stie, numarul fanilor este ata de mare in Republica Moldova, incat in ultimile zile ce preced concertul nu se mai gasesc bilete.