De cateva zile am descoperit ca usturoiul moldovenesc nu miroase. Un lucru bun, daca nu ar fi vorba de cazul Valeriu Zubco si crima de la intalnirea vanatoreasca la care tanarul Sorin Paciu a fost ucis in mod misterios. Fiind vorba de vanatori, este clar ca se aplica zicala din popor: „minciuni vanatoresti”.

Usturoi Moldovenesc – Vanatoresc

Oricat s-ar stradui puterea actuala sa ne explice intamparea misterioasa de la vantoarea demnitarilor, nimic nu este mai clar, decat ca ne-au luat de prosti.

O gramada de demnitari merg legati la ochi la vanatoare, in grupuri de cate unul, la distanta de cativa kilometri intre ei, pe drumuri ce nu se interescteaza.

Ca Sergiu Mocanu, liderul mișcării „Antimafie”, este un pamfletar, ca minte sau nu, e mai putin important. Important este ca un om a murit, impuscat de un angajat al statului (si nu unul de rang mic), iar Procuratura ne explica ca demnitarii au tras in aer, si ghinionistul de Sorin Paciu a tras aer in piept, astfel explicandu-se moartea „inexplicabila”.

Cum a ajuns tanarul sa fie deja inhumat, iar nimeni nu stie nimic, nici cum a fost ridicat de la morga, nici de ce nu are pe nimeni care sa-l inmormanteze in localitatea de bastina, si minune mare, toti vanatorii „ucigasi” de vietuitoare din padurile Moldovei, ne spun povesti vanatoresti la posturile TV. De ce nu a fost inca nimeni demis? Pentru ca ceva se ascunde, si se ascunde adanc, ca si adevarul despre evenimentele de la 7 aprilie, sau oricare alt eveniment in care sunt implicati demnitari. Si cum usturoiul moldovenesc nu miroase, nici gura lor nu pute!