Nenorocirea abatuta de curand peste familia lui Sorin Paciu a reusit sa puna mari semne de intrebare tuturor locuitorilor din Republica Moldova, indiferent de simpatiile politice. Iata ca dupa ce a fost musamalizat incidentul in care au fost implicati inalti demnitari ai Moldovei, dupa ce ni s-a aratat mormantul lui  Sorin Paciu, intr-un colt de cimitir, sotia sa, Adriana Paciu da inca o palma autoritatilor.

Sorin Paciu – Mormant

Soția tânărului care a fost ucis la vânătoarea de la Fălești în ziua de 23 decembrie cere partideor politce sa nu mai foloseasca numele sotului ei in lupta politica. Puteti citi scrisoarea sotiei indurerate pe Hotnews.md, insa puteti sa va exprimati parerea si aici, pe All MoLdova.

Pe toate postrurile TV se discuta despre incident, se arunca cu noroi in toata lumea, insa nimeni nu intelege ca de fapt, aceasta situatie este una generala in Republica Moldova.

Sa ne aducem aminte despre Ion Soltoianu, care abia la al doilea omor a ajuns dupa gratii. Si nu este singurul caz in care banii si functia se interpun intre justitie si adevar.

Comunistii arunca in AIE, cand nici crima comisa asupra lui Valeriu Boboc nu este una elucidata. De fapt, problema este ca nici un demnitar nu este judecat, dat jos din functie, atunci cand ceva de acest gen se intampla.

 

In primul rand, procurorul general Valeriu Zubco trebuia ori demis, ori sa isi dea singur demisia. Nu pentru ca o cer comunistii, sau pentru ca AIE are un incompetent la procuratura, ci pentru ca asa o cere „bunul simt”. Si daca ar fi fost facut asa din ziua cand Mocanu a iesit cu acest caz in public, am fi zis ca in Moldova lucrurile merg spre bine. Insa, la sfarsitul anchetelor, toti vor fi declarati nevinoavati, poate cineva va merge sau nu la puscarie pentru crima (sa nu ne trezim cu neexecutare sau si mai rau – sa fie declarat vinovat – mortul).