„Moldova are Talent” este deja difuzat de Prime in fiecare saptamana, adunand sute de moldoveni care doresc sa demonstreze talentul lor intregii tari. In mod evident ca formatul emisiunii nu este inventat nici in Romania si nici in Moldova, acest spectacol de talente fiind prezent in aproape toate tarile.

Stim cu totii ca Moldovenii au Talent, acest lucru este evident, fara sa privesti emisiunea la televizor. Referitor la modul in care a fost realizata emisiunea „Moldova are Talent” la Prime, se vede ca e criza, sau ca nu s-a investit prea mult. Important este show-ul si premiile. Pe langa asta, cu siguranta la aceasta emisiune – concurs multe talente se vor lansa.

Banuiesc ca va urma emisiunea Vocea Moldovei, pentru a pune in valoare vocile bune, ce nu au ocazia sa se lanseze in acest moment in Moldova. Talentul compatriotilor nostri va trebui recompensat de public in primul rand, si probabil in fiecare vineri de la ora 21:40 audienta micii televiziuni va creste considerabil.

Serghei Vatamaniuc a uimit prin abilitatea sa de a stapani bicicleta, Artiom Rubaskin ne-a demonstrat ca nu are probleme in a repeta cuvintele invers (prin urmare talentul acesta nu este unic in lume – il au si moldovenii), iar Valentina Buzulan la cei 63 de ani ai sai poate canta cu gura inchisa.

Concluzia? Moldova are talent cu carul, trebuie doar descoperit!

Moldova are Talent