De obicei oamenii au mereu placera de a se lauda, dar sa o faci la propria televizune, pare daca nu ridicol, cel putin jenant. Mai pe scurt, cum ii place sa spuna celui ce i-a luat interviul, Victor Topa a decis sa apara la televizor, unde se putea mai bine si mai ieftin, daca nu la propria sa televizine, Jurnal TV. Cine-l lauda? Propriul angajat, Constantin Cheianu. Poate fi el banuit de manipulare? In niciun caz, cum sa spui minciuni l apropria televiziune, unde s-a mai vazut asa ceva? In Moldova?

Victor Topa se lauda la televiziunea proprie – Jurnal TV

Sa incepem cu inceputul: Victor Topa a facut afaceri cu statul, a fost acuzat, judecat si condamnat. Daca statul care l-a condamnat pe Vlad Filat este acelasi cu cel care l-a facut puscarias pe Victor Topa, atunci ori ambii sunt vinovati, ori niciunul. Inclin sa merg pe prima varianta, ambii au calcat stramb, doar ca unul a fugit de bratul legii, probabil ajutat de banii din buzunar, altul s-a crezut mare si tare, iar acum se racoreste la umbra penitenciarului.

Cat de vinovat este Victor Topa? Ma gandesc ca daca nu a apelat la CEDO, cel putin atat cat scrie in dosarul sau penal. Ca se apara si lauda la propria televiziune, ca cei pe care-i plateste sunt reporteri si realizatori TV, mai mira pe cineva in Moldova? La fel cum cei de la Publika au numai cuvinte de lauda pentru Plahotniuc, asa este si la Jurnal TV. Ca nasul nu stie ce face finul, pe cine mai mira? Voronin nici macar nu stia pe ce da banii nevasta-sa, asa ca ce legatura sa fie intre nas si fin? A, doar ca faceau afaceri cu statul, dar nu erau ei la curent cu ce face fiecare separat. Daca ar fi stiut, probabil ca finul isi apara in instanta mai bine nasul, ma gandesc eu! 🙂

Victor Topa - Jurlal TV

Victor Topa se lauda la televiziunea proprie – Jurnal TV