Are sau nu are dreptate Ghimpu in legatura cu Jurnal TV, ma refer atunci cand ne explica ca daca continua in aceiasi maniera, ar trebui inchis? Retineti, daca nu de maine ar trebui inchis! Este o nuanta pe care cei din televizunea topilor nu o prea inteleg, cum este cu daca, parca sau parerea mea este ca asa si nu pe dincole. Da, carente la limbva romana ce sa-i faci! Acum sa ne intelegem bine, nu sustin inchiderea postului Juranl TV, poate doar amendarea pe motivul ca face propaganda electorala pe fata, in rest sa-si vada de viata lor in continuare ca si pana acum.

Are sau nu are dreptate Ghimpu in legatura cu inchiderea Jurnal TV

Va invit la o dezbatere cu argumente pro si contra, nu la un verdict, caci din fericire nu suntem noi membri CCA, deci nu purtam nicio raspundere si nici nu putem inchide si deschide postiri TV dupa bunul nostru plac. Nici macar domnul Mihai Ghimpu nu pre poate asta, din fericire! Acum ca am clarificat ca nu sunt de partea lui Ghimpu, cum deasemenea cred ca nici Publika TV nu este „mireasa neprihanita”, nemaivorbind pe angajatii de pe Vox Publika, care-l sterg atat de mult pe Plahotniuc in partea din spate, incat cred ca deja s-a ros pantalonul, sa vedem cum stam de fapt la Jurnal TV.

Pe de o parte acolo nu auzi decat cuvinte care nu se pun in dictionar si pe posturile normale de televiziune se dau cu Beep-uri. A doua chestiune este ca promoveaza un partid politic pe fata, fara sa lipseasca o zi de la televizor domnul Nastase, ceea ce nu este legal in primul rand, dar nici etic si deontologic. Deci? Eu zic ca are dreptate Mihai Ghimpu, doar ca de aici pana la a inchide un post TV, e cale lunga si anevoioasa – legal vorbind! Amenda CCA, obligatia sa spuna pe post ca-s lingai de cateva ori, apoi alte sanctiuni si cand se dovedeste fara echivoc ca nu se lasa, atunci lacatul pe usa! Pana cand nu mergem pe linia asta, stam si schimbam postul, eu unul asa fac si nu ma doare capul!

Mihai Ghimpu jurnal TV

Are sau nu are dreptate Ghimpu in legatura cu inchiderea Jurnal TV