Mihai Ghimpu este de mult pe aratura, cum se spune pe la noi prin sat. Ultima lui isprava prin care Anatol Salaru a ramas fara sustinere este dovada suprema ca liderul PL nu mai este nici pe departe o speranta pentru Moldova. Suparat ca ministrul apararii, singurul care a mai facut cate un gest de suveranitate pentru tara asta, a dorit alegeri in cadrul partidului, Mihai Ghimpu a decis sa se descoroteasca de Anatol Salaru.

Anatol Salaru exclus din PL de Mihai Ghimpu

Partidul Liberal este pe duca, pentru ca in toti acesti ani Mihai Ghimpu nu s-a gandit la cetateni ci doar la el, sa fie mereu in fruntea partidului. Rezultatul? A luat 2% la alegeri, desi candidatul dreptei era in politica de curand, mai mult – Maia Sandu a fost candva aliatul domnului Ghimpu! Unde crede el ca va ajunge in ritmul acesta? Nicaieri! Daca pana acum am votat PL la alegeri, anul acest aam ales sa renunt la ei, iar ca mine vor fi mii.Deci domnule Mihai Ghimpu mai ganditi-va inainte sa apelati la orgolii!

Ce i se poate reprosa lui Anatol Salaru? Nimic daca ma intrebati pe mine, a luptat cu sistemul si este printre cei care au pus bazele partidului in Republica Moldova. A fost coleg cu fratele lui Mihai in primul Parlament al Republicii Moldova, este vicepresedinte al Partidului liberal, deci nu este chiar un nimeni de care te descotorosesti in maniera Vladimir Voronin. Pavat, mare pacat domnule Mihai Ghimpu, ati pierdut mult si probabil nu veti mai recupera niciodata voturile celor ce au crezut in dumneavoastra si acum sunt dezamagiti.

Mihai Ghimpu a ales sa fie de partea oligarhi;or ca sa nu dea Moldova pro-rusilor. A functionat? NU, deci ceea ce a facut a fost in zadar, daca ar fi coalizat pro-unionistii probabil ca rezultatele erau altele azi. Asa ca, adio si n’am cuvinte domnule Mihai Ghimpu!

Anatol Salaru

Anatol Salaru exclus din PL de Mihai Ghimpu