Asa cum spuneam nu ceva timp in urma, in turul 1 va castiga Maia Sandi su Igor Dodon, desi nu anticipasem ca doar doua procente au lipsit ca sa vedem cum Rusia castiga iarasi Moldova, fara arme ci prin vot. Cand am decis sa o votez pe Maia in defavoarea lui Ghimpu, stiam deja ca mai bine aleg viitorul decat sa tradez trecutul. Asa se face ca pe Mihai Ghimpu l-au votat doar 25.000 de moldoveni, insa pe Ana Gutu nici macar 10% din cei care l-au vrut pe liderul PL. Pana si Maia Laguta a resut de patru ori mai mult ca doamna Gutu ( sper ca acum a inteles ca ii voiam binele, cand ea ma bloca pe FaceBook )!

Rezultatele alegrilor prezidentiale si cele finale din turul 2

Cu aceiasi durere in suflet ba zic ca Igor Dodon va fi noul presedinte al Republicii Moldova, ca relatiile cu Romaia, U.E. si SUA se vor deteriora, iar avantaje din partea Rusiei ni vom vedea. A, va fi ceva mai bine pentru transnistreni, care vor primi in sfarsit ce si-au dorit, sprijin militar suplimemtar! Se vor destepta moldovenii pana la noile alegeri parlamentare? Nu am mari sperante, cred ca pana nu se frig de tot, nu cedeaza.

Da, un Iurie Leanca candidat unic cred ca ar fi fost un pas inainte, cu PL-ul aliat cu Maia Sandu, cine stie cum stateau lucrurile, dar asa se pare ca am pierdut lupta asta, adio Europa, adio bani europeni si evident sper eu – adio sprijin financiar din Romania! Par cinic? Dar voi cand ati votat Dodon, nu erati la fel de cinici?

Rezultatele alegrilor prezidentiale

Rezultatele alegrilor prezidentiale si cele finale din turul 2