M-am razgandit, votez tot PL si tot Mihai Ghimpu, pentru ca dupa ce am visat ca ma salva Maia Sandu, am priceput ca pana la urma trebuie sa votez cu singurul pro roman „certificat”, restul politicienilor ma cam duc cu presul si fac aceleasi greseli ca si acesta. Daca ar fi avut macar odata ceva mai multe fotolii in Parlament si ar fi avut pargii sa faca ceva si nu ar fi facut, cu siguranta ca nu ma razgandeam, dar asa ce sa-i reprosez? Ca nu a vrut sa se alieze ca cei de la Platforma DA cu Dodon si Usatii?

M-am razgandit, votez tot Partidul Liberal si tot Mihai Ghimpu in caz de anticipate

In mod evident coalitia de la guvernare, asa numita AIE + un numar, nu au nimic in comun cu idealurile mele pentru Moldova, dar ce vina am eu ca asa au votat peste 50% din moldoveni? Parca nu stiau ca atat PD cat si PLDM sunt formate din fosti membri fugiti din partidul lui Vladimir Voronin, mai ales Marian Lupu – cred ca mai tineti minte cat am luptat sa va conving ca nu voi vota cu PD-ul. Ati stiut ca Plahotniuc este fostul prieten al familiei Voronin, ca are un trecut dubios, dar tot i-ati votat. Acum cu asta ne-am ales!

Daca ar fi sa aleg intre Viorel Topa, puscarias condamnat si cei de la guvernare, nu as alege niciunul, asa ca nu am ce face, raman la prima dragoste PL! Iar daca sunt liberalii, vreau sau nu vreau eu, va trebui sa accept ca azi Mihai Ghimpu este presedintele acestui partid. Bun sau rau, cu ce avem – cu asta mergem la defilare!

Dupa ultimatum vad ca iar avem pauza, cauta alianta Dodon, Usatii si Nastase o alta strategie de a rasturna guvernul si a grabi anticipatele? Anticipate pe care garantez ca le vom avea, caci nu vor gasi niciodata 61 de voturi pentru un candidat agreat de toata lumea!

Votez Mihai Ghimpu

M-am razgandit, votez tot Partidul Liberal si tot Mihai Ghimpu in caz de anticipate