Daca ne uitam la cine candideaza la functia de presedinte al Republicii Moldova in 2016, daca luam in calcul faptul ca vom avea fie pe Dodon – cele mai mari sanse, fie pe Nastase sau Lupu presedinte, este evident ca Mihai Ghimpu salvarea moldovenilor. Deci, desi Mihai nu este nici pe departe de talia lui Simion, nu cred ca este nici macar 100% curat – fara a avea dovezi clare, se pare ca nu avem alta sansa de a iesi din groapa in care ne aflam decat votand Mihai Ghimpu presedinte! Va fi asa? NU, pentru ca de exemplu, Vitalia Pavlicenco vrea si ea sa fie presedinte, desi nu va trece de pragul de 1% din voturi!

Este Mihai Ghimpu salvarea moldovenilor? De ce va rog sa-l votati?

Vreti sa stiti de ce va propun sa votati Mihai Ghimpu presedinte? Pentru ca in primul rand va sta maxim patru ani, apoi scapati de marasmul hotilor si dusmanilor, fie vom fi uniti deja in 2018 cu Romania, fie vom scapa de Plahotniuc si Topa, de Dodon si Usatii, de Rusia in special! Deci lasati vrajba la o parte, Vitalia, Roman Mihaes si altiim uitati o luna de visuri de marire si sustineti singurul pro-roman cu sanse ( nu singurul din tara, nici macar cel mai bun, onest si frumos ) la functia de presedinte.

Cum spuneam in mai multe randuri, datii lui Mihai Ghimpu sa faca ceva pentru tara, apoi putem sa-l arestam pentru ca a facut si a dres, putem face orice, dar daca veti da de Dodon la presedentie, ne-am ars definitiv pentru cel putin inca 100 de ani. Alegeti cu capul, nu cu inima – daca vreti sa intram pe un drum fara intors, spre libertate, demnitate si o viata mai buna! In lumina evenimentelor din decembrie 2016 raspunsul meu este ca Mihai Ghmipu nu mai este de folos unionistilor din Moldova!

mihai-ghimpu-presedinte