Igor Dodon a inceput dezbinarea Moldovei prin mijloacele pe care le are la indemana, inca din primele zile ale mandatului sau. Evident ca abia astept sa-si termine repertoriul jalnic, apoi cand moldovenii vor descoperi ca traisesc si mai rau ca inainte, o sa-si planga singuri de mila, dar cam tarziu! Prima schimbare limba de pe site-ul oficial, a devenit moldoveneasca, desi adresa este rom, apoi steagul Uniunii Europene de pe presedentie, apoi demiterea lui Salaru si refuzul de a numi alt liberal la minister, acum a postat steagul Moldovei medievale, deci ce mai urmeza?

Igor Dodon a inceput dezbinarea Moldovei ajutat de liberalul Mihai Ghimpu

Liberalul Mihai Ghimpu a reusit sa-i faca pe plac lui Igor Dodon, care promisese ca-l va demite le Salaru, dar surpriza este ca refuza sa mai puna un liberal in guvern. Super victorie a liberalului, o mare prostie a socialistului, cam asa va arata politica moldoveneasca in urmatorii doi ani. Evident ca va urma retragerea cetateniei sotilor Basescu, iar daca Romania va sti sa raspunda cum trebuie la aceasta provocare, Moldova va ramane la mila rusilor. Va iesi populati ain strada? Ma indoiesc, nu am vazut o dorinta a moldovenilor de a trai bine, mai degraba speranta ca din ceruri va veni bunastarea!

Nu au vrut unirea basarabenii, au votat Igor Dodon, sa vedem ce le va aduce bun aceasta optiune! Sa fie asa incat eu sa nu am dreptate si cei ce au vrut un socialist la putere sa fie cei care au gasit raspunsul la saracia din Moldova, dar parca va vad la inceput de 2017 plangand in hohote! 🙁

dodon-si-ghimpu