Mihai Contiu este un cai bou nascut in Romania si devenit cetatean moldovean printr-un decret semnat de Vladimir Voronin, ca semn de multumire pentru aportul adus „moldovenismnului” la cel mai citit ziar comunist din Republica Moldova, splendida publicatie – „Moldova Suverană”. La 7 august 2009 Mihai Contiu a devenit moldovean, cu dreturi depline.

Opera lui Mihai Contiu

Nascut in anul 1958 pe teritoriul actualei Romanii, Mihai Contiu si-a inceput cariera prin denigrarea lui Grigore Vieru. Un mod demn de un cai bou cu plete si mustata ca a lui Sancho Panza. Denigrand poetul neamului, pe Grigore Vieru – Mihai Contiu si-a castigat dreptul la cetatenia moldoveneasca. ca sa fie si mai bine, poetul nostru Grigore Vieru a fost dat in judecata de Mihai Contiu – Olteanu (asa pare numele sau complet in anumite publicatii – acesta fiind numele ultimei sotii).

Nu am auzit niciodata de Mihai Contiu, probabil nici nu aveam ocazia daca nu ma uitam aseara la Publika, unde tovarusl Mihai Contiu era suparat pe alt mitocan, tot din Romania – Radu Banciu. Intre modul de a vorbi al celor doi nu difera decat persoana caruia i se adreseaza, in rest acelasi vocabular trivial, lipsit de orice calitate intelectuala.

Din surse demne de incredere, suntem informati ca redactorul ziarului „Moldova Suverana”, Mihai Contiu, fost agent al serviciilor secrete romanesti .. [Timpul.MD]

Ce mai aflam despre Mihai Contiu rasfoind internetul? Ca a cerut azil politic in Transnistria, ca era un cau bou betiv – din spunsele unui fost coleg – ziaristul Titi Apostol, cel putin pe vremea cand bantuia prin Focsani, adus de seful PDSR Vrancea. Acum a evoluat, Sancho Panza injura de la tribuna PCRM. Mare om si Mihai Contiu asta, anti-roman, anti-unionist si anti-talent.

Dreptul la replicadoar celor vizati in articol!