Daca tot a scris unul dintre colegi despre Mihai Contiu si despre cat de mult ii urasc cei de la Moldova Suverana pe romani sau pe cei ce se declara roman [ desi la o adica ma pot declara si urmas al celor din Atlantida, nu stiu cine ma crede, dar de declarat ma pot declara linistit], am zis sa ma uit si eu ce mai spun tovarasii, cei care se declarau ziarul guvernului mai acum cativa ani [ pana in 2005 – cine o fi fost maica la putere atunci? ].

Este cunoscut  faptul ca Mihai Contiu l-a urat de moarte pe Grigore Vieru, asa ca ia sa aruncam o privire ce gasim noi pe placul celor de la Moldova Suverana, poza spune totul, iar cu ocazia asta cred ca vor renunta la prosteala asta, si vor trece la muzica patriotica ruseasca.

Hopa! Uite-l pe Grigore Vieru cu Dor de Basarabia, oare ce voia poetul? UNIREA cu ROMANIA! Hopa! Mihai Eminescu cu al sau Ce-ti doresc eu tie, dulce ROMANIE? Sau evident melodia sotilor Ion si Doina Aldea Teodorovici! Alti ROMANI, alaturi de Irina Loghin si Angela Similea – ROMANI fartele meu bolsevic! Hopa! Nicolae Botgros – cel ce vorbeste ROMANESTE [nu moldoveneste] si lupta pentru UNIRE – poate nu ai ascultat inca Dorul Basarabiei! Pai mai panarame de aniti-romani, de ce nu puenti mai muzica ruseasca pe site si o dati cu roamnii si unionistii? Pai e corect? Pai e cinstit?

Eu zic sa puneti citate din Voronin si Putin, sa va delectati pe gustul vostru, nu mai ascultati ROAMNI, astia sunt dusmanii vostri! [Ai comuismului si totalitarismului!]

Gheorghe Pepene, revolutionar in devenire

Multumim domnului Pepene pentru text, noi nu am fi putut deschide Moldova Suverana, de scarba sa nu dam peste Mihai Contiu, asa ca uite un cititor serios a rezolvat problema!

Moldova Suverana