Lorena Bogza s-a nascut in Romania, evident intr-o zona din Moldova, adica in Piatra Neamt, a venit in Republica Moldova si din 1996 lucreaza la Pro TV – Chisinau. Avem marea bucurie sa fim cei ce i-am creat inca din 2009 pagina de prezentare de pe wikipedia, in speranta ca cineva se va ingriji de actualizarea ei. Nu s-a intamplat asa ceva, probabil ca tot noi vom fi cei ce vom face acest pas.

Lorena Bogza

Lorena Bogza

In acelasi an am creat si o prezentarea mai ampla, pe un domeniu public gratuit, insa deja credem ca e cazul sa o prezentam pe frumoasa Lorena Bogza pe portalul stirilor din tara adoptiva. Se stie presupunem, ca Lorena Bogza a primit cetatenia Republicii Moldova, ca lucreaza in continuare la emisiuena care a consacrat-o, In Profunzime.

Spunea Lorena Bogza intr-un interviu:

A fost un vis care s-a realizat. In scurt timp mi s-a oferit sansa de a face o emisiune – “In PROfunzime”. A fost si este, din pacate, un proiect unic pe piata audiovizualului din Moldova.

Probabil ca dupa zvonurile din anii trecuti precum ca frumoasa prezentatoare de la PRO TV este intr-o relatie cu Dorin Chirtoaca, acum ca se stie ca primarul din Chisinau are o prietena, este clar ca Lorena este libera. Multi ar vrea sa stie cine este iubitul Lorenei Bogza, daca exista sau daca s-a casatorit cu televiziunea.  Nici pagina in limba engleza nu este mai completa decat cea din limba romana, evident ambele create atunci de noi, pentru a ne promova valorile.

Sa speram ca vom obtine cat de curand un raspuns de la Lorena Bogza, pentru a completa scurta ei biografie. Locul ei este pe scena marilor inovatori in televiziunea din Republica Moldova, fiind prima care a avut curajul sa-i ia la intrebari pe politicieni, chiar daca uneori a lasat sa se vada anumite simpatii – sau poate nu a fost asa. Probabil ca va raspunde Lorena cat de curand.