Precis ca te intrebi care e legatura dintre Dodon si capra vecinului, dar nu te dumiresti. Ei bine, legatura e vizibila daca te uiti de la est spre vest, caci daca tot nu a ajuns la guvernare, Dodon s-a gandit sa faca macar ceva folositir celui cu care s-a pozat pentru alegeri, adica Vladimir Putin. Dar ce sa faca? Pai dupa ce s-a decis ca vectorul european este cel pe care 55% din populatie il vrea, a decis domnul Dodon sa rupa tara in doua, o parte sa mearga la rusi si o parte sa mearga unde vrea ea. Si uite ca o spune cu gura lui, nu prin interpusi:

Dodon : “Integrarea Republicii Moldova în Uniunea Europeană se va face fără Găgăuzia, Transnistria şi nordul republicii”.

Nu e clar? Sau poate trebuie sa desenam ca sa se prinda si procuratura? Acum am inteles, de fapt nu e spus in limba moldoveneasca, pe intelesul tuturor! Ma intreb oare de ce domnul Dodon nu si-a strans banerele electorale, ba mai mult – daca erau cele vechi ziceam ca nu are bani sa le dea jos – a pus unele noi, prin care ne multumeste ca nu l-am ales in numar mai mare! Adica domnul Dodon e in campanie permanenta, ne da solutia, ne zambeste la alegeri, dupa alegeri, iar ca sa ne fie bine ne si explica cum daca vrem in Europa, ne ducem fara jumatate din tara. Pe cuvantul matale domnule Dodon?

Biografie Iurie Rosca