Iurie Rosca a facut greseala sa iasa la lumina intr-o emisune la Publika TV, fiind desfiintat practic de catre cetatenii Republicii Moldova. Iurie Rosca este cel ce si-a tradat partenerii democrati si s-a vandut lui Vladimir Putin, cel care de la o simpatie fara margini a ajuns sa fie urat de toti moldovenii, indiferenrt de simpatiile politice. Cum a ajuns Iurie Rosca in cel mai jos punct al carierei sale, este limpede, prin discursuri duplicitare.

Ieri a venit sa ne explice cat de rau este pentru moldoveni ca pot circula liber prin lume, evident cu un discurs pro-rusesc. Doar ca uita de logica tovarasul Iurie Rosca, care se teme ca acum moldovenii vor putea fugi in vest. In primul rand liberalizarea regimului de vize nu inseamna ca moldovenii pot sta mai mult de trei luni in Europa si nici ca pot munci. Inseamna doar ca in loc sa plateasca o viza, vor merge cand vor ei sa-si vada rudele, sau de ce nu, sa se plimbe. Prin urmare dezinformare.

Iurie Rosca nu ne explica de ce e mai bine sa mori de foame in tara ta, decat sa pleci la munca in Europa. Dar evident ca pentru el e mai bine sa pleci in Rusia, la fratii lui. Caci indiferent unde pot pleca moldovenii far aviza, daca nu au ce face in Moldova, tot pleaca. Prin urmare, nu este de mirare ca 100% din cei ce i-au transmis cvea lui Iurie Rosca au scris „de dulce”. Vorbitorul de limba romana pro-rus nu are sanse sa fie simpatizat de nici una din tabere, fiind ceea ce se cunoaste a fi „un cadavru politic”.

Iurie Rosca

Iurie Rosca