O victorie incredibila pentru Romania, parca la fel de mare ca cea de la Campionatul Mondial de unde romancele s-au intors cu cinci medalii. Micul romanesc, amenintat cu moarte de Uniunea Europeana, care porobabil ca mizand pe faptul ca micul e destul de mic ca sa poata fi omorat fara scrupule, pentru continutul de bicarbonat, care-l umfla si risca sa devina un mic mare, a scapt cu viata.

Micul Romanesc – da click sa vezi cat e de mare!

Sau mai bine zicem ca a fost gratiat, caci era condamnat la moarte prin dezumflare. Asa cum am fost obisnuiti inca din vremuri stravechi, descrise cu atata maestrie chiar si de catre Caragiale, micul romanesc invinge ajutat de parlamentarii romani si va sta triumfator alaturi de mustar in farfuriile romanilor!

Chiar daca unii considera ca micul nu e un simbol national, faptul ca a fost salvat de la infometare este o victorie pur romaneasca, datorata guvernului si europarlamentarilor romani. Da, nu am salvat economia, avem salarii mici, dar avem si mici cu mustar sau mici cu cartofi prajiti!

Micul Romanesc e mai mare ca oricare alt mic din lume, asa trebuie sa ramana pe veci! Nu putem accepta ca micul sa devina si mai mic decat este! Poate o fi scump, dar e micul nostru traditional, un mic ce poate fi servit la orice ora. Putina carne de oiae, de porc si daca vrei de vita. Condimente si evident o reteta secreta, caci nu oricine poate face un mic daca nu are reteta originala.

Am tras cu ochiul pe Retete Culinare si pe Ro Bucatar, dar astia hoti, nu au pus decat poza si anuntul oficial : Micul e salvat! Dar reteta? Tot de la Matache macelarul cumparam? Acum cand Piata Matache e distrusa? Fratilor salvati Romania! Vrem mici, multi si ieftini! Ba si gustosi!