Sper ca nu veti sari imediat ce ati citit titlul cu gura pe mine, nu este vorba ca eu sunt comunist, iar despre mandrie nici nu poate fi vorba, este vorba aici despre bucuria celor ce sunt comunisti sau simpatizanti ai partidului comunistilor din Moldova. Ei au acum motiv sa fie fericiti, secera si ciocanul sunt iar legale.

Caricatura – a nu se lua in seama

Probabil ca pana in ziua in care majoritatea populatiei care inca mai crede ca Voronin si comunistii le pot oferi un trai bun (desi am impresia ca lumea sufera de amnezie – au uitat cat de greu era in Moldova in ultimii ani ai Uniunii Sovietice – isi amintesc doar de anii cand in toate tarile comuniste era binisor – nu bine), ei bine pana atunci, va trebui sa rabdam secera si ciocanul.

Pana la urma e problema celor ce au avut membrii de familie deportati, sau a celor ce au frati, tati sau soti cazuti pe Nistru. Daca nu ai avut p enmeni deportat in Siberia, sau si mai bine, daca ai fost membru al partitului comunist rus, ai avut beneficii, un loc caldut, de ce sa nu iti doresti comunismul in Moldova?

Da, e adevarat, intre PCRM si comunism nu e decat o legatura de nume, nimic nu va mai fi cum a fost odata, dar avem sansa sa intram mai adanc sub „talpa ruseasca”, ceea ce poate fi un avantaj. Nu mai primim nimic de la Uniunea Europeana, economia si asa vai de ea, va fi total ruseasca, iar noi vom trage mata de coada. E bun si asa, macar stim cu cine defilam, nu mai viram cand la stanga cand la dreapta. Sa va cumparati cravate de pioneri, sa aveti in stoc, in caz de nevoie sa nu cautati prea mult!

Sursa poaza: www.torrentsmd.com