Am stat si am analizat cu atentie actiunile lui Sergiu Mocanu si ale „gruparii” anti mafie din Moldova. Am impresia tot mai mult ca de fapt tot ceea ce face Sergiu Mocanu este o campanie electorala continua. Prezenta tot mai frecventa pe Jurnal TV imi intareste convingerea ca la viitoarele alegeri domnul Sergiu Mocanu va fi unul din candidatii la un scaun in Parlamentul Republicii Moldova.

Daca va candida domnul Sergiu Mocanu in alegerile viitoare, nu cumva ceea ce face el zi de zi la televizor este exact o campanie electorala? Care este mesajul sau: „Comunistii si mafia de la guvernare sunt o apa si un pamant”, singurul „curat” este Sergiu Mocanu? Intre 1994–2001 a fost membru al Parlamentului, s-a mutat cand la unii cand la altii. Daca ma gandesc ca a fost pana si consilier al lui Vladimir Voronin, parca ceva „e putred in Moldova”, nu credeti?

Am fi curiosi sa stim de ce detine Sergiu Mocanu cetatenia romana? Mare iubitor al romanismului nu-l vad, ba mai mult in biografia prezentata chiar de el pe site-ul sergiumocanu.md a uitat sa ne spuna ca a fost un apropiat al comunistilor. In schimb se „autoconsidera” unul din liderii Frontului Popular Creştin Democrat. Pai de ce nu ne lasi pe noi domnule Sergiu Mocanu sa apreciem cat de lider ai fost? Mai pe scurt cum spune domnul Constantin Cheianu, se vede domnul Sergiu si unul din „liderii Partidului condus de Mircea Snegur”. Adica se vede LIDER, mai ramane sa ne spuna cu gura lui ca este „cel mai destept”, cel mai curat si … gata. Nu stiu de ce, dar am sentimentul ca ne duce cu „presul” domnul Sergiu Mocanu.

Anti-Mafie