Site-ul Ghimpu.eu a decis sa vina in sprijinul candidatilor independenti din diaspora pentru alegerile parlamentare din Republica Moldova. Ce inseamna asta? In primul rand oferim spatiu pe site pentru a-si prezenta platforma, ideile si ce cred ei ca le este de folos incampania electorala. Ce trebuie sa faca ei?  Sa scrie special pentru acest site, adica sa nu vina cu copy – paste de pe alte site-uri, FaceBook, etc. Noi ne obligam sa-i distribuim ceea ce scrie [ ar fi bine sa o faca si ei ] in grupurile care ne citesc din diaspora moldoveneasca – cu precadere Italia si Germania.

Ajutor pentru candidatii independenti in alegerile din MD

Ajutorul nostru este 100% Gratuit, asadar tot ce ai nevoie este sa te implici si tu, daca vrei sa afle lumea de tine. Ce nu facem? Agitatie electorala sau sa scriem noi despre candidati, nu ii promovam decat prin intermediul site-ului nostru, adica vom distribui moldovenilor doar materialele de pe site. Daca insa sunt doritori de publicitate electorala, asta este o alta mancare de peste si ea este disponibila oricui – dar evident contra cost. Pretul se stabileste in functie de ceea ce doresc candidatii [ inclusiv partidele ] sa facem pentru ei. Noi am prefera sa nu intervenim deloc in procesul electoral, asadar nici macatr nu ne vom manifesta preferintele electorale ale redactiei.

In speranta ca vom reusi sa-i ajutam pe candidatii independenti sa se „dezvaluie” diasporei moldovenesti din Italia, UK si Germania [ locul unde noi putem sprijini ], sa speram ca vom avea alegri care sa aduca in Parlamentul Moldovei pe acei moldoveni care merita!

Moldoveni în diaspora

Ajutor pentru candidații independenți în alegerile din MD