Doua noutati aflam azi din Basarabia, ambele la fel de bune. {rima este ca am scapat de emisiuena de luni in Profunzime cu Lorena Bogza, desi la cum stiu eu Pro TV-ul e posibil sa ne dea reluare, in tandem cu Promotor, sa nu ne plictisim cand vine vorba de facut marunt din buze. A doua veste minunata este ca Sergiu Voloc va fi judecat in stare de libertate [ desi cred ca nu pentru mult timp, avand in vedere ca am vazut filmul. Deci stim cum s-a comportat, fara echivoc], zic veste buna, pentru ca in nici un caz Sergiu Voloc nu este un pericol public [ poate doar pentru el ].

Basarabia si Crimeea

In afara de vestile de la rubrica mondena, se pare ca avem si vesti de te doare capul, Iurie Leanca – premierul Basarabiei – a decis sa organizeze el ziua de 9 mai, caci se pare ca PCRM-ul si Dodon nu au curajul sa scoata capul, de frica sa nu fie linsati de popor, fiind cunoscuta afilerea lor pro-Rusia.

Ce o fi in capul premierului Iurie Leanca nu stiu, sa sarbatoresti ocupantii, chiar si pe cei din tara ta, caci banuiesc ca nu americanii stau cu pusca in Transnistria, pare ceva dintr-un film cu farieri, dar ce ne mai poate mira in ziua de azi? Am impresia ca nimeni nu se gandeste ce va urma in Moldova daca Rusia cade la pace cu SUA si U.E., dar sa speram ca nu se va intampla asa ceva, iar noi vom vedea armata a XIV – a scoasa din Transnistria de ucarinieni.