Am si eu o nedumerire, cand sunt alegerile parlamentare in Republica Moldova? exista oare o lege in Moldova cu referire la reclama electorala? De ce singurul care-si face propaganda electorala este Igor Dodon? Nu are somn? Are nevoie de mai multa reclama decat altii, sau doar pentru ca sa ne explice zi de zi cat de placut e in Rusia? Mai interesant este ca nu prea sta prin Rusia domnul Dodon, parca ar vrea costume italiene, masini germane si presimt ca poza nu e facuta in Rusia.

Am o veste buna pentru Igor Dodon, desi se teme de unire mai rau ca prietenul sau de tamaie, nu prea vad ce unire se poate face cu o tara in care sta armata a 14-a, cu o Transnistrie in care nici macar „moldoveneasca” nu mai exista ca limba vorbita de majoritate, cu o gGagauzie pro-Ruisia unde se vorbeste mai degraba ruseste decat gagauza.

Dar mai am o intrebare pentru tovarasul Dodon, ce faci dac ala un referendum poporul voteaza unirea? Asa cum a fost la 24 ianuarie 1859? Ce ai sa faci domnule Dodon? Ai sa devii pro-european sau ai sa impusti pe toti cei care nu vor in est? Sau poate o sa-l iei pe Iurie Muntean sa ne dea cativa pumni, asa cum face destul de des in parlament? Si mai am o nelamurire domnule Dodon: niciodata nu ai avut curajul sa ne spui de ce Grigore Vieru si altii se simteau romani, poate gasesti un raspuns, asta in cazul in care ai chestiile alea de se papa de la taur, in Spania, dupa corida. Iar daca iti place muzica, asculta Dorul Basarabiei, cu siguranta pana la urma vei intelege unde trebuie sa mergi in concediu.

Igor Dodon in vacanta