Inainte de a se desfasura referendumul din Crimeea, unde deja stim rezultatul, la fel cum am stiut ce se va vota in Gagauzia, Vladimir Putin s-a impacat cu Iulia Timosenko, oferind acesteia in locul Crimeei, pe care oricum o va ocupa de de jure, dupa ce a facut acest lucru de facto, o strangere de mana. Vladimir Putin i-a spus Iuliei Timosenko adevarul, ca Viktor Ianukovici e mort, soisia sa fiind folosita acum la TV, dac ca va fi si ea lichidata imediat ce nu va mai fi nevoie de ea.

In schimbul strangerii de mana, Iulia Timosenko ar trebui sa-i ofere lui Vladimir Putin un biletel in care sa recunoasca ca el nu are nici o vina, ca e un fel de mielusel pacalit de Viktor Ianukovici, care de fapt a finantat cumpararea de haine militare fara insemne rusesti de la super marketul din Sevastopol. Tot de la raionul de jucarii s-a achizitionat si armamentul cu care s-a tras in ucrainieni, care nu au murit decat de frica, nu din cauza armelor.

Vladimir Putin nu a vrut sa ocupe Crimeea, insa nu a avut ce face, fiind obligat prin santaj de catre Viktor Ianukovici, care mort fiind a spus ca va invia daca Vladimir Putin nu va destrama Ucraina. Deci asa stau lucrurile, Rusia si Vladimir Putin sunt nevinovati, americanii sunt de vina, poate chiar si moldovenii, care ar trebui acum pedepsiti ca l-au fortat sa se faca de cacao, pe maretul Vladimir Putin.

Acesta este un pamflet lansat vinerea, ca sa aveti de ce rade in tot weekendul.

vladimir-putin-se-impaca-cu-iulia-timosenko