Vladimir Putin rade si se bucura de suferinta ucrainienilor, mai ales dupa ce au aparut primele victime in randul soldatilor ucrainieni. Lili-Putin, denumit asa de cei ce au stat macar odata in preajma sa sui au descoperit ca este un chelios de 165 de centimetri, se plimba alaturi de bikeri sarbatorin victoria sa minunata de cotropire a Crimeei. Ok, si acum ce urmeaza? Exact ce s-a intamplat la Soci? Exproprieri fara despagubiri pentru a face blocuri?

Ai sa ajungi sa regreti pana si viata din Uniunea Sovietica, caci Lili-Putin va avea grija de tine, cu cat banii se vor imputina, cu atat se va grabi sa iti puna pumnul in gura. Tiranul de la Moscova viseaza sa refaca URSS-ul, insa ma tem ca va avea parte de o Rusie din ce in ce mai mica, caci sunt destule popoare care vor intelege ca a sta langa rusi e ca si cum ai sta in pat cu o vipera, nu stii cand te va musca.

Sper ca tatarii din Rusia sasi revendice tara si sa o cucereasca, iar Vladimir Putin sa primeasca ceea ce merita. La cat se poate spera de la un omultet de 165 de centimetri cu par cu tot, sunt sigur ca va face greseala dupa greseala, iar cum Europa va renunta la gazul rusesc in acest an, sa vedem ce va face Putin si de unde va lua bani sa-si intretina armata care-l apara.

putin criminal