Cativa tineri au propus sa se realizeze referendumuri locale, pe grupari de persoane, intre 150 de mii si maxim 200 de mii, care sa voteze daca pe raza localitatilor respective sa se transmita sau nu canale rusesti. La noi in sectorul Buicani deja se pare ca programele rusesti vor trebui interzise, caci populatia nu le vrea. Daca Rusia nu este de acord, atunci sa plateasca ea un referendum national, desfasutrat sun garantia trupelor NATO. Cate un detasament al trupelor NATO de maxim 10 mii de soldati sa fie postat la fiecare intersectie, pentru a garanta buna desfasurare a referendumului.

Astazi in Ucraina, incepand cu ora 19 acest lucru se va intampla, adica canalele rusesti vor dispare ca prin minune. Raspunsul rusilor a venit inca din 2011, precum se vede in imaginea surprinsa pe canalul РЕН ТВ.  Ne bucuram sa auzim ca in tari precum Ucraina se aude si glasul poporului, glasul ratiunii si vor scapa de propaganda urmasilor lui Lenin, insa pana asa ceva se va intampla si la Chisinau, mai este.

Tot din partea unor cititori fideli am primit informatia precu locuitori din Königsberg ar dori sa organizeze un referendum prin care sa decida daca orasul va redeveni capitala Prusiei Rasaritene sau va ramane sun ocupatie sovietica. Cum majoritatea locuitorilor sunt Luterani sau Protestanti, ma indoiesc ca va vota cineva cu Putin! Daca tot redesenam granitele, sa le facem cum e bine pentru toti, inclusiv pentru serpii din Insula Serpilor, care au spus de mult ca nu mai vor sa stea cu ucrainienii.

Canale TV rusesti in MD