Familia Manciu poate fi fericita, are doi gemeni frumosi, Mos Craciun a trecut si anul acetsa pe la ei, si a avut saculetul plin cu daruri. Alexandru Manciu si Olga Manciu sarbatoresc in fiecare zi, caci micutii Matei si Damian sunt cel mai bun motiv de sarbatoare. Cresc, sunt sanatosi si mai nou pozeaza impreuna cu parintii pentru bucuria fanilor.

Alexandru Manciu, Olga Manciu si cei doi bebelusi

Daca poate cineva reprezenta mai bine o familie fericita, acestia ar fi Alexandru Manciu si Olga Manciu. O vedem pe chipurile lor, si desi nu sunt casatoriti de mult timp, dragostea se pare ca este la fel de vie ca si inainte de casatorie.

Pozele cu Olga Manciu insarcinata se pot vedea pe pagina ei de facebook, iar interpretul Alexandru Manciu pare a fi la apogeul carierei sale.

Precum stiti, Olga lucreaza la sweet.md, si unde altundeva putea lucra o doamna asa de dulce?  Este absolventa a Colegiului Financiar-Bancar „A.Diordita” din Chisinau. Mama sa este asa cum stiti multi dintre voi, Natalia Onica.

Pe pagina de facebook a sotului Alexandru Manciu aflam ca acesta este inca student la AMTAP (Academia de Muzică, Teatru şi Arte Plastice). Este nascut la data de 24 martie 1986 la Tiraspol iar Olga s-a nascut tot pe 24, dar in luna august 1991.

Alexandru Manciu este primul cîştigător al „Fabricii de staruri”. A început să cînte pe la patru ani, si deoarece parintii sai cantau intr-o formatie, neavand cu cine lasa copilul mititel, il luau cu ei la repetiţii.