Cel mai cautat site din Moldova cand vine vorba de anunturi, este binecunoscutul 999.md care reuseste sa aduc 135000 de cautari lunare. Daca facem o comparatie cu All MoLdova, care are doar 27.100 de cautari lunare, ar insemna un trafic de aproape 5 ori mai mare doar din cautarea numelui de domeniu.

Primul model SkodaSuperB

Iata de ce am decis sa va oferim si noi, posibilitatea de a vinde si cumpara masini noi sau secnd hand pe site-ul nostru. Si pe langa anunturile de vanzare masini va oferim si informatii utile, cum ar fi cele despre devamarea auto in moldova. Cu siguranta ca astfel de informatii sunt utile atunci cand cautati sa cumparati o masina, caci in functie de taxele ce se platesc pentru a aduce o masina in Moldova, depinde in principal si pretul ei final.

Piata auto second hand este in continua crestere pe tot continentul european, dar mai cu seama in Republica Moldova, unde numarul masinilor second hand intrece de 10 ori pe cel al masinilor noi.

Acum va intrebati cum puteti posta un anunt pe site-ul All MoLdova, iar raspunsul este extraordinar de simplu, completand formularul de mai jos.

Cele mai multe masini second hand s-au vandut prin intermediiul site-ului Pa-Md (Piata auto din Moldova), iar acum va punem la dispozitie inca o modalitate comoda de a plasa anuntul vostru in regim gratuit.