Asa cum se stie, Natalia Barbu este nascuta in Republica Moldova, la Balti in luna august, ziua 22, anul 1979. Deci in curand va fi ziua ei, iar cadoul nostru pentru ea este includera Nataliei Barbu in lista biografiilor prezente pe portalul nostru de informatii si stiri. Momentan Natalia Barbu locuieste impreuna cu familia ei in Romania, dupa ce sa vasatorit cu miliardarul Nicolae Sota.

Natalia Barbu si familia

Fotografia pusa la dispozitia publicului pe pagina sa personala de facebook, o infatiseaza pe Natalita impreuna cu sotul ei si cu baietelul Victor. Micutul s-a nascut repejor, dupa cum declara artista imediat dupa nastere, in 15-20 de minute. Cei interesati de subiect pot cauta pozele cu burtica ale Nataliei Barbu.

Natalia Barbu s-a nascut intr-o familie de muzicieni, cine nu o stie pe mama ei, celebra Ana Barbu. Legatura Nataliei Barbu cu Romania este foarte veche, incepand cu concursul „Mihaela Runceanu” din Buzau si apoi cu cel de la Mamaia. Totusi cea mai mare realizare este evident participarea la concursul Eurovision din 2007, unde desi a avut o melodie exceptionala, interpretata cu pasiune, melodia Fight, poate costumatia nu tocma inspirata i-a adus doar locul 10, care a adus Republicii Moldova sansa de a intra direct in finala din 2008.

Mai trebuie amintit faptul ca a absolvit Scoala muzicala primara la  Rabnita, clasa vioara. A urmat apoi  Liceul „V. Hugo” din Stauceni si Colegiul National de Muzica „Stefan Neaga” din Chisinau, tot la clasa de de vioara. A urmat apoi facultatea de profil, Academia de Muzica „Gavriil Muzicescu”, pe car edoar ea ne poate spune daca este absolvita.