Nu am fost mare fan al ziarului Timpul, insa am apreciat mereu atitudinea lui Constantin Tanase, taria sa de caracter si moralitatea sa. Iata ca pe neasteptate Constantin Tanase a murit la varsta de 65 de ani, iar eu am aflat asta de pe facebook si nu de la stiri. Cam asa stau treburile in Moldova. Poate la jurnalul de la ora 19 se va spune mai mult despre unul dintre marii jurnalisti si patrioti din Republica Moldova, Constantin Tanase. Putini sunt aceia care stiu ca domnul Constantin Tanase a fost chiar si parlamentar, dar a preferat sa-i critice pe cei ce ne conduc taram sa scrie despre faradeligile de la noi, in loc sa toace banii din bugetul de stat.

Pentru meritele sale Constantin Tanase a fost decorat atat in Moldova cat si in Romania, fiind Cavaler al „Ordinului Republicii”si Ordinul National „Steaua Romaniei” in grad de Comandor. Iata si unde puteti merge sa-l conduceti pe ultimul drum pe Constantin Tanase.

Toți cei care doresc să-și ia rămas bun de la Constantin Tănase sunt așteptați mâine, 31 octombrie, ora 17.00, la Biserica Sfânta Teodora de la Sihla.

Constantin Tanase