Am decis sa rescriu biografia Getei Burlacu, din mai multe considerente, in primul rand pentru ca am fost primul care a scris in mediul online o biografie mai detaliata despre Geta Burlacu, apoi pentru ca a fost atat de dulce la prima intalnire, incat m-a facut sa stau 3 ore si sa ascult un concert de jazz, ceea ce inainte de a o intalni parea o iluzie.

Geta Burlacu

Azi, 10 iunie 2013, daca vei incerca sa cauti o poza mare cu Geta Burlacu, vei gasi orice altceva, insa o poza macar mai deosebita nu gasesti. Atunci, e clar ca este de datoria noastra sa facem prima pagina biografica a Getei Burlacu, in mod profesional.

Mica de statura, Geta Burlacu are o energie care te sperie, nu intelegi de unde poate o fata asa mititica sa emane mai multa energie decat un elefant!

Lucruri cunoascute: Geta Burlacu s-a nascut in 1974 la 22 iulie in orasul Balti. A fost una din cele mai reusite reprezentari ale Republicii Moldova la concuresul Eurovision, unde a interperetat melodia A Century of Love, care din pacate nu a reusit sa o propulseze in finala concursului.

Geta Burlacu interpreteaza cu preponderenta etno-soft-jazz, adica am vrut sa le pun pe toate intr-o singura denumire. Caci frumoasa moldoveanca canta la pian si vioara, dar ne incanta ata de des cu vocea ei, indiferent ca e vorba de muzica populara, usoara sau o combinatie intre ele.

Geta Burlacu este mama fericita a doi copii, Elvira si Sebastian, evident fiind casatorita. S-a afirmat pentru prima oara la concursul Steaua de dimineata` de la Balti, unde evident a castigat Marele Premiu.

Anul 2000 a fost un an important pentru Geta Burlacu, cand a participat la `Jazz-Duo`, cu Anca Parghel, in Belgia. Un succes de renume, un pas mare inainte. Colaboreaza cu Alex Calancea Band, sustine mai multe spectacole la care publicul aplauda aproape la fiecare melodie.

Ati auzit de  Fata cu violoncelul mov? Este evident Geta Burlacu, despre care vom scrie in curand si pentru care vom crea un album foto special, in asa fel incat fanii ei sa poata sa se bucure de mai multe poze decat se gasesc acum., aleatoriu pe internet!

[un salut calduros si multa dragoste in viata]