Iata ca a sosit clipa dreptatii, ziua sfanta a judecatii, cum spune cantecul nostru drag, Autoritatea Naţională pentru Cetăţenie a retras cetatenia obtunuta in mod ilegal de catre Olga Selezniova.

Se da sau nu spaga pentru cetatenie?

Astfel asistam la o premiera in relatia dintre Romania si Republica Moldova, un caz rezolvat in care Comisia pentru Cetăţenie a propus retragerea cetăţeniei române unui cetatean care a reusit sa o obtina in mod fraudulos.

I acelasi anunt facut de catre Autoritatea Naţională pentru Cetăţenie , Alexandru Ioan care detinuse anterior numele de  Wang Yan, a pierdut si el cetatenia romana.

Mai multe informatii despre Olga Selezniova nu am gasit, dar ceea ce este clar, este ca avem deja un precedent, acum cei ce vor apela la metode ilegale pentru a obtine cetatenia romana se vor gandi de doua ori cui dau bani si pentru ce.

Dupa scandalul de acum ceva timp de la Directia cetatenie a Romaniei, care s-a soldat si cu un tragic accident, moartea unui inalt finctionar ce se ocupa de acordarea documentelor romanesti, neimplicat in nici un fel in scandaluril de de luare si dare de mita, dar care nu a put face fata socului ce l-a produs scandalul di n media legat de acest subiect. Este vorba asa cum bine va amintiti de seful serviciului stare civila al Sectorului 1, Adrian Toma, mort in urma unui stop cardiac.

Sursa poza: rtv.net