Vladimir Putin, locul doi in lume, caci fie ca ne place sau nu sa recunoastem, locul unu ramane cel ce zboara cu Air Force One, a ramas singur. Dupa ce a locuit o vreme separat de sotia sa, Liudmila, Vladimir Putn a zguduit Rusia cu vestea ca va divorta legal de consoarta sa.

Vladimir Putin – Director FSB

Divortul lui Vladimir Putin este un soc pentru toti, caci dupa ce aut recut impreuna prin multi ani de guvernare, se pare ca au decis sa-si urmeze viata separat. Sa analizam putin motivul divortului lui Vladimir Putin de Liudmila. Ei spun ca programul lui Putin nu le permite sa stea impreuna, ok. Dar deja sunt zeci de ani de cand Putin conduce Rusia, in mod normal ar trebui sa urmeze retragerea, traiul alaturi de familie. Si daca nu se intrevede capatul, atunci e clar mesajul lui Vladimir Putin: pana la moarte presedinte al Rusiei (cu pauze scurte dupa fiecare 10 ani).

Presedinte intre anii 2000-2004 apoi 2004-2008, prim ministru pana in 2012 apoi al treilea mandat de presedinte, iar dupa cum merg treburile inprezent, divortului lui Vladimir Putin ne permit sa spunem ca cel putin pana in 2020 o sa tot fie presedinte. Daca nu-l va lua alta sotie (nu spui care, dar e una care trece pe la toti) posibil sa-l vedem pana in 2052 tot in fruntea Rusiei, fiind astfel primul presedinte ce va implini 100 de ani in fruntea fostei Uniuni Sovietice.

Pentru cei ce nu stiu, Vladimir Putin a intrat in KGB imediat dupa absolvirea studiilor, ceea ce spune multe. Iar modul cum din Prim Ministru desemnat de Boris Elțin ajunge presedinte intermiar si apoi presedinte, observam ca de fapt de cand a pus mana pe putere, nu a mai plecat de la „guvernare”.