Stiti deja cat de iubita este Geta Burlacu in Republica Moldova, dar poate nu stiti cati ar dori sa poata admira o galerie foto cu Geta Burlacu.  Noi o sa incercam sa primim d ela iubita interpreta un set de poze pentru a face un mega Foto Album cu Geta Burlacu, dar pentru asta va trebui sa intrati pe FaceBook, sa dati like la postarea noastra si sa lasati un comentariu. Astfel Geta Burlacu va simti cu adevarat iubirea si dorinta voastra. Credeti ca merita sa faceti acest efort? Pentru a da like e suficient sa dati un click pe poza Getei Burlacu, acolo veti gasi postarea cu poza ei si nu va ramane decat sa dati like-ul necesar.

Am fi fericiti daca in afara de poze cu Geta Burlacu ati dori sa-i transmiteti cateva cuvinte, o sa le postam pe pagina ei de facebook, iar ea cu siguranta ca va raspunde cititorilor All Moldova. Ne bucuram ca am reusit acum cativa ani sa o prindem la concertul de Anul Nou si sa ii luam un interviu ce a fost publicat pe site-ul e-Moldova, predecesorul acestui site.

Geta Burlacu nu este o fire expansiva, care sa se arunce cu orice ocazie in fata publicului din tabloide sau sa apara la televizor fara sa aiba un motiv, de aceea cea mai usoara varianta de a afla despre ea noutatile, este sa-i urmariti profilul de pe FaceBook.

Daca am reusit sa va facem o bucurie, inseamna ca am ghicit gusturile voastre, ale cititorilor de zi cu zi. Transmitem pe aceasta cale multa sanatate interpretei Geta Burlacu si o asteptam cu noi concerte pe intreg cuprinsul Moldovei!