Natalia Barbu ne-a incantat cu pozele ei de pe FaceBook din calatorille ei saptamanale prin marile orase ale lumii, am vazut si super-masina primita cadou de la miliardarul de langa ea, sotul Nataliei. Dar nu am primit in schimb nicio melodie noua, nu am mai vazut chipul ei pe scena, mai pe scurt – a disparut in lumea VIP. Vedeti c eplacut e sa stai alaturi de sot in propria gradina? Cu o sticla pe jumatate goala, cu doua pahare si mai goale si inconjurata de verdeata.

Ce s-a intamplat cu fata vesela care in 2007 canta la Eurovision melodia Fight? Oare nu mai vrea sa lupte si s-a retras in lumea celebritatilor, este ea o VIP adevarata? Sunt fanii ei de pe FaceBook cei ce o mai cauta inca, o asteapta la Chisinau intr-un concert de neuitat? Noi suntem cei ce i-am dat biografia publicitati pentru publicul larg, noi suntem cei ce am promovat mereu moldovenii, insa oare odata plecata in Romania Natalia Barbu a uitat de tara ei de bastina?

Ce gateste Natalia Barbu pentru sotul ei, Nicolae Sota? Cand va reveni cantareata acasa si ne va oferi macar un concert in aer liber? Se zvoneste ca Natalia Barbu va juca intr-un film, o fi adevarat? Este prietena cu Ileana Lazariuc sau doar se intalnesc la dineuri? Intelegem noi ca sotul mai bogat si mai trecut de prima tinerete nu te mai lasa sa apari asa cum apareai inainte la televizor, acum esti „proprietate privata” si inca una VIP!

Urmeaza la VIP.4-MD.Info: Nelly Ciobanu, Natalia Gordienco, Geta Burlacu, Radu Sîrbu si Pavel Parfeni sau cum il stiu fanii sai  Pasha Parfeni. Vrei sa afli toate secretele vedetelor? Esti invitat sa citesti rubrica VIP!

Natalia Barbu - VIP