Irina Tarasiuc este asa cum multi banuiau, fetita de suflet a lui Igor Dodon, iar farsa facuta acum cateva zile, o pune in adevarata ei lumina pe scena publica din Republica Moldova. Nu sunt adeptul unirii, nu sunt pro-european convins, deci nu pot fi invinuit de partinire, insa ceea ce a facut Irina Tarasiuc dupa ce s-ia vazut familia in caruta [ sacii a se citi ], nu ma poate lasa indiferent. Ca orice moldovean cu spirit de initiativa, si-a depus dosarul de redobandire a cetateniei inainte ca Moldova sa fie admisa la libera circulatie prin Uniunea Europeana. A si obtinut cetatenia, deci teoretic ar avea rude de origine romana, asta e si baza legii prin care moldovenii redobandesc cetatenia.

Nu multi sunt aceia care isi cer cetatenia romana doar pentru pasaport, este stiut de toata lumea, chiar si de catre politicienii de la Bucuresti, iunsa nesimtiti sunt si mai putini, printre ei se numara si Irina Tarasiuc. Aceasta cand s-a vazut cu pasaportul biometric in mana a si ras pe seama cetateniei romane primite, insa nu inteleg de ce vrea sa fie mobila [ de baie banuiesc, caci acolo i-am vazut poza de multe ori, lipita de moldovenii din UE ce locuiesc prin camine ], daca e adepta URSS-ului modern ca si tatal sau adoptiv Igor Dodon.

Daca vrea sa fie mobila, sa fie in Federatia Rusa, lasa Europa in seama astora care nu se agita cu pasapoartele pe FaceBook, nu-i asa domnisoara Irina Tarasiuc, nsacuta in anul 1992 la data de 17 august! Dar cum prostia nu sare departe, de vede ca precum tatal adoptiv asa si fata zambareata din poza!

Irina Tarasiuc

Biografie Irina Tarasiuc