Ne bucuram ca am fost printre primii care am anuntat ca in sfarsit Lorena Bogza s-a casatorit dupa mai noul obicei moldovenesc, adica intai copilul, apoi bitezul si la sfarsit nunta. Iar sotul ei nu mai este un simplu angajat la primarie, este deja un om de afaceri cunoscut. Nu e rau pentru o tarisoara asa de mica si frumoasa precum Republica Molodva, la mai mare am spune noi, dupa ce deja doua prezentatoare Pro TV Chisinau au intrat „sa zicem asa in politica”, adica s-au casatorit cu personaje importante.

Iurie Nastas a mers impreuna cu actuala sa sotie, Lorena Bogza [ nu stim daca si-au schimbat numele dupa casatorie, insa vom afla cu siguranta ] la biserica unde m0am casatorit si eu, adica  biserica Sf. Teodora de la Sihla, iar ceremonia a fost oficiata la fel ca si in cazul meu de Parintele Ciuntu, impreuna cu un sobor de 4 preoti [ recunoasc ca la mine au fost 5 preoti – deci cu unul in plus ]. Cum la o astfel de casdatorie trebuie si nasi pe masura, iata ca omul de afaceri Stefan Cataraga si sotia sa, Svetlana au fost cei ce s-au decis sa le fie pariniti spirituali celor doi insuratei.

Asemanarea cu propria mea cununie nu se opreste aici, si cei doi soti Lorena Bogza si Iurie Nastas au ales o masa festiva mica, inconjurati de cativa prieteni. Probabil ca botezul a fost mai fastuos, insa asteptam sa vedem cum va fi nunta de argint, cea care conteaza teoretic mai mult decat prima, demonstrand trainicia unei casatorii. Lorena a mai slabit si oeri l-a avut ca invitat In Profunzime pe sotul fostei sale colege, Vlad Filat!

lorena_bogza_casatorie