Tanara si frumoasa Angela Gonta ar fi in pragul divortului, cel putin asa reiese din cele publicate de vedeta pe pagina ei de FaceBook si peluat imediat de cei de la publicatia online kLumea.Info, care stau cu ochii ca pe butelie pe stirile de acest gen. Certurile din familia Angelei Gonta se pare ca au aparut destul de repede dupa casatorie, insa ca orice femeie serioasa, spera ca odata cu nasterea bebelusului situatia se va schimba. Uite ca nu a fost sa fie, ajungand pana acolo incat prietenii Angelei Gonta nu mai aveau acces in casa ex-premierului Vlad Filat. Dar ce l-a infuriat si mai tare pe sotul Angelei Gonta a fost faptul ca aceatsa a decis ca i-ar prinde bine sa revina pe sticla, chiar daca pana acum el era cel ce implica familia in evenimente mai mult sau mai putin destinate difuzari la TV.

Noi am anuntat primii ca Vlad Filat si Angela Gonta se vor casatori, tot noi am anuntat si ca Angela Gonta este gravida si acesta va fi motivul principal al casatoriei cu omul politic, iata ca tot noi va dam stirea prin care anuntam ca mai devreme sau mai tarziu – asta depinde evident de campania electorala, ma gandesc ca nu o sa se anunte nimic inainte de alegeri – cei doi se vor desparti, iar Vlad Filat se poate intoarce la prima sa sotie si la copii sai, in timp ce Angela Gonta va reveni la dragostea ei cea mare, Pro TV!

Cat mai avemn de asteptat pana cand vestea ca Angela Gonta a divortat de Vlad Filat? Cel putin pana unul dintre ei va dezminiti cele publicate pe pagina de socializare de Angela Gonta! Sau pana cand se va dovedi ca pagina nu apartine de fapt vedetei, ceea ce este destul de posibil, avand in vedere numarul mic de fani!

Angela Gonta a nascut