Cautam cateva date despre Cosmin Prelipceanu pentru a fi publicate in premiera, asa am ajuns pe site-ul Digi24, si in loc de informatii depsre Cosmin, am cules o informatie pretioasa pentru soefrii nostrii, conducator auto ce trebuie din diverse motive sa-si preschimbe permisul auto. Acum am scapat de statul la cozi nesfarsite, alergatura si mai ales pierdere de timp. Putem preschimba carentul de sofer pe internet, prin email.

Cosmin Prelipceanu

Cum o veste buna nu vine niciodata singura, adica mai este si ceva mai putin bun, adresele de email sunt valabile doar pentru cei din Bucuresti. Acestea sunt: permise.bucuresti@mai.gov.ro sau examinari.bucuresti@mai.gov.ro. Pentru a vedea daca in judetul tau exista un email pentru a cere un duplicat la permisul auto, va trebui sa suni la prefectur.

Va trebui sa aflati si de unde descarcati cererea, cum trebuie trimise copiile dupa dovada de plata, si fotografiile tip buletin. Plus evident o copie – scanata- dupa actul de identitate.

Ar fi fost interesant sa putem face asta si pentru primul permis, mai ales ca poza de pe buletin – carte de identitate – se afla in baza de date a celor de la evidenta populatiei. Pana o sa traim si noi in era cibernetica, mai trebuie sa treaca multa apa pe Dambovita.