Gata, am decis nu mai stau pe Facebook sau odnoklassniki, ma mut pe banca in padure, stau si culeg ori fragi ori mure. Pana la urma de ce sa pierd ore in sir sa dau like sau share, cand mai bine iau smile pe banca in fata casei. Voi stiti cate ore dinvoata pierdem in fata calculatoruluisi cate in fata televizorului? Te intrebi cine ma convinsa sa fac cea mai inteligenta miscare?

Social-Media

Afla ca a fost Artur Resetnikov, cica suntem bolnavi, iar eu nu mai vreau sa fiu bolnav, sa rada nea regele Artur de noi. El nu e bolnav, ca nu are la ce sa fie. Mai bine tac, ca iar zic de dulce si azi e zi de p(r)ost si nu e frumoas sa razi de astia dusi. Dusi cu pluta evident, doar nu s-a gandit inca nimeni sa-i duca undeva. Se plimba liberi, ca si cainii vagabonzi.

Acum te intrebi ce legatura este intre regele Artur de Moldavia si Facebook sau odnoklassniki, si sunt sigur ca nu ai gasit legatura.

Legatura e stransa, e chiar facut un nod, un nod mare in gat, unde ar trebui sa-i stea si lui vorbele, cuvintele, silabele sau poate chiar si apa. Apa de ploaie, aia cu care ne tot umple televizorul, ziarele si ce mai umple el.

Umple buzunarele, ca orice mare om politic, desi sunt sigur ca nu stie de unde vine poli si de unde tic. Adica sa va explic eu cum sta treaba cu astia din Parlament, au mai multe tic-uri, adica poli-tic. Preferam sa fie poli-din, din ala de se da la recomandarea medicului, dar cum suntem cu totii bolnavi, vorba lui Artur al doilea de Pecereme, print de ramazan si baron de hotoman, plec la plimbare, sa maiia si cutu – cutu putin aer. Si-am incalecat pe-o sea, si v-am zis povestea bolnavului.