Cine nu o cunoaste pe interpreta Dana Marchitan, nascuta pe data de  5 iunie 1983 in Rusia la Amursc? DA, desi este nascuta in fosta Uniune Sovietica, este moldoveanca, crescuta la Ungheni. In 2002 a terminat, fiti atenti: Facultatea de detectivi! Dar nu s-a oprit aici, in  2007 a terminat si Facultatea  de “Jurnalism si Stiinte ale Comunicării” din cadrul USM, adica Universitatea de Stat a Moldovei. Cum s-ar zice pe la noi, este o fata cu carte. Mai multe despre Dana gasiti evident in Vip Magazin, locul unde moldovencele isi arata ce au mai frumos, va las pe voi sa ghiciti ce.

Dana Marchitan – date biografice

Cand e nascuta Dana Marchitan? Pai am mai scris, in anul 1983, pe 5 iunie – in curand peste o luna serbeaza a 39-a aniversare. De cate ori a fost casatorita Dana? Teoretic de doua ori, dar nu se stie daca a doua casatorie a fost inregistrata legal, despre Radu ar trebui s amai studiem. Prieteni de scurta sau lunga durata, au mai fost. Dar daca nu ai noroc in viata ce sa-i faci? In schimb are un baietel – Denis, de toata isprava.

Ce va mai intereseaza despre Dana Markitan? Proiecte muzicale, calatorii, hobby-uri, sau alte date car emerita stiute despre artista din Republica Moldova. Am aflat intre timp ca a fost inregistrata in secret casatoria cu Radu Zaplitnîi, artist cu care a petrecut cativa ani in Venietia. Pacat ca nici a doua casatorie nu a fost una cu final fericit. Momentan Dana Markitan sta in Chisinau, alaturi de mama si tatal ei. Si fratele ii este aproape.

Dana Marchitan

Dana Marchitan – date biografice