Am inceput de curand sa urmarim ce se intampla cu frumoasa Angela Gonta si cum decurge relatia ei cu Vlad Filat. In doua articole precedente va anuntam ca avem informatii ca Angela Gonta se va marita cu Vlad Filat si ca este gravida. Multi dintre cititori pareau sceptici, dar iata ca ieri fosta prezentatoare de la Pro Tv a anuntat oficial ca este insarcinata, acesta fiind si motivul casatoriei rapide cu fostul premier si om de afaceri din Republica Moldova.

Cum a ajuns Vlad Filat sa se indragosteasca de Angela Gonta, cand au inceput sa aiba relatii ce pot conduce la conceptia unui copil, iata niste informatii care vor trebui aflate, cert este ca a existat o lunga perioada in care cei doi se fereau de ochii lumii, desi nu vad ce aveau de ascuns. Intrebarea este cine vor fi nasii, atat la cununia religioasa cat si ai micutului ce se va naste peste cateva luni.

Care este legatura dintre Angela Gonta, Dianna Rotaru si Vlad Filat? Iata un secret la care veti gasi in curand raspunsul in paginile All Moldova, nu vrem sa dam totul dintr-o data, mai ales ca nu avem confirmarea 100% a informatiei. Tot ce putem spune cu mana pe inima este ca intre cei trei exista o conexiune, pe care o vom da publicitatii in curand.

Dianna Rotaru

Dianna Rotaru