Nu stiu cum a facut, insa de curand Dianna Rotaru a reuisit sa le suceasca capul atat de tare barbatilor din Republica Moldova, incat aproape toti au inceput sa caute unltimul shooting sau pictorialele cu Dianna Rotaru. Am primit sute de email-uri prin care ni se cereau albume foto cu Diana Rotaru, wallpaper cu Dianna Rotaru, ba chiar unii au mers asa de departe incat au cerut numarul de telefon al Diannei Rotaru.

Ok, acum ne uitam si noi la poza recenta a frumoasei Dianna Rotaru si intelegem de unde vine aceasta atractie, de la margelele din brad sau de la dantela care-i acopera trupul. La ce se folosesc acele margele ne-a explicat un tinar din redactie, mai informat in ceea ce priveste margelel decat noi astia trecuti de 60 de  ani, cae am ramas se vede mult in urma modei de azi.

 Dar ca sa nu fim noi cei care dau tonul la muzica, hai sa vedem ce stiti voi depre Dianna Rotaru, ce canta, cu cine iese la restaurant sau ce proiecte are in viitorul apropiat. Degeaba vei cauta stiri genul „Dianna Rotaru s-a casatorit” sau „Dianna Rotaru a nascut un copil dragut”, caci nu ai sansa sa gasesti asa ceva, din simplul motiv ca in prezent Dianna Rotaru este necasatorita, deci libera pentru cei indrazneti.

Sunt curios ce ar zice Vitalie Ciugureanu daca ar fi in tara? E mai frumoasa Dianna Rotaru decat aleasa lui, e mai atragatoare? Vrem evident argumente nu raspunsuri monosilabice.

nu ma pricep tare la gatit, ma pricep la iubit, asa sunt eu plamadita!

Se pare ca totusi barbatii prefera de sotie femeia care se pricepe si la gatit, ba chiar la plamadit aluatul.

Dianna Rotaru 2014