Dianna Rotaru este fata doamnei Tamara si sora frumoasei Tatiana. Mama Diannei Rotaru are 56 de ani, in timp ce Dianna Rotaru doar 30, insa nu stiu de ce, reuseste sa suceasca mintile barbatilor din Republica Moldova ca si cum ar avea 25 de ani. Anul acesta Dianna Rotaru a serbat cele 30 de primaveri impreuna cu prietenii ei, imbracata provocator si a dansat atat de frumos, incat merita sa vedeti video clipul de pe site-ul Perfecte.Md pentru a va clati ochii.

Mai complicat este sa ne dam seama care este pagina oficiala de FaceBook a diannei Rotaru, caci din cate se observa, sunt ceva mai multe pagini si profiluri care pretind a fi ale frumoasei moldovence. Una din realizarile cu care Dianna Rotaru se poate mandri este inregistrarea Imnului Radio Moldova, pe care-l gasiti pe YouTube.

Daca urmariti emisiunea AISHOW, probabil ca ati avut placerea sa o vedeti pe Dianna Rotaru impreuna cu ex-presedintele Petru Lucinschi [ 1997-2001 ], iar pictorialul merita vizionat – Happy Birthday Mr.President, sau daca sunteti curiosi sa vedeti poze cu Dianna Rotaru va recomandam WOMAN’s PARTY.

Acum ca frumoasa Angela Gonta nu mai poate sa se afiseze ca in trecut – avem o poza inedita cu sotia lui Vlad Filat la cafenea, nu ne ramane decat sa o admiram si sa o urmarim pe Dianna Rotaru, despre care nu stii: data nasterii, localitatea in care s-a nascut Dianna Rotaru sau dimensiunile bustului. In schimb stim ca Dianna Rotaru scrie versuri, probabil inspirata de iubitul ei secret. Cine este iubitul Diannei Rotaru? Veti afla intr-un articol viitor.

Angela Gonta - la cafenea